Редовна годишња Скупштина СД „Раднички” одржана је 22.1.2020.у Општини Звездара.

Скупштини су присуствовали сви њени чланови, као и гости из Канцеларије за јавна улагања, УНДП, ЦЕП-а, ССБГ, СС Звездара. Радно председништво у саставу: Душан Дуда Ивковић, председник организационог одбора, Љубинко Веселиновић, председник Скупштине, Саша Јовићевић, председникУправног одбора, Станка Пејовић, генерални секретар и Владета Ћук, члан Управног одбора. У име Градске општине Звездара Скупштини СД „Раднички” су присуствовали чланови општинског Већа Душан Игњатовић који је и члан Скупштине СД „Раднички” и Роберт Милићевић.

У сарадњи са представницима поменутих институција на Скупштини је, по први пут,  представљен идејни пројекат новог Спортског центра Спортског друштва „Раднички” чији почетак изградње се очекује средином године.

Управа Спортског друштва је са поносом истакла да нема  дуговање већ другу годину заредом, те да је пословање Друштва стабилизовано.

У овој години СД „Раднички” ће обележити 100 година постојања. Тим поводом је предвиђен низ спортских догађаја и манифестација међу којима је полагање венаца на три локације, поклон представа „Кад су цветале тикве“, садња 100 стабала. Како је предвиђено централна прослава ће бити одржана на Свечаној академији 20.4.2020.у Народном позоришту, уз присуство највиших званица и присуство председника Републике Србије Александра Вучића.