Председник општине Милош Игњатовић извукао је имена учесника Турнира у малом фудбалу у организацији КМФ „Коњарник“. Од 18 пријављених екипа формиране су две групе по четири члана  и две групе по пет чланова.

Носиоце и чланове група можете видети овде.

Турнир ће отворити председник Скупштине ГО Звездара Александар Ерор, у петак 18. августа у 20 сати, након чега следи ревијалнa утакмицa екипe ветерана КМФ „Коњарник“ и КМФ „Партенон“ из Смедеревске Паланке.

 

 

У организацији КМФ „Коњарник“, најстаријег звездарског, али и српског футсал клуба, турнир ће се одржати од 18. до 27. августа на терену ОШ „Стеван Синђелић“, улица Милића Ракића 1, на Коњарнику.  .

Промоција футсала који у свету доживљава експанзију, уз покушај да се на Коњарнику окупе и друже љубитељи и познаваоци футсала, али и рекреативци и млади будући футсал играчи, неки су од циљева организатора Турнира.

На радост футсал заљубљеника, истог дана одиграће се и мечеви „Футсал Балкана“ и „Футсал Србије“. Судије Савезне лиге судиће на турниру, а присуствоваће му легенде „Коњарника“, Лука Стојановић, бивши играч  „Коњарника“, данас члан „Мускрона“, Саша Вељковић, Милош Алиловић,  Дејан Смиљанић, Ранко Стојић, Зоран Бата Мирковић, Игор Тошевски, Влада Ранковић, Богдан Булатовић и многи други.

Наградни фонд износи 170.000 динара, а Градска општина Звездара обезбедила је логистичку подршку Турниру.