Спортски центар „Олимп“ у петак, 11. јуна биће највеселије место у граду: у 10 сати почиње да ради базен, а у 12 сати почиње „Фестивал радости“ – једини холистички сајам код нас, који посетиоцима даје савете како да унапреде здравље и буду срећнији.

Првог дана рада улаз на базен ће бити бесплатан за све посетиоце.
Базен ће за грађанство радити од 10-19 сати и од 21-24, по непромењеним ценама из претходних година: дневна карта је 250 динара, а ноћно купање 150 динара. На базену ће се током лета одржавати бесплатна школа пливања за школску децу у јутарњим сатима, а од 19-21 радним данима комерцијална школа пливања за све узрасте.

„Фестивал радости“ ће се одржавати 11, 12 и 13 јуна од 09-22 сата уз изложбу и дегустацију здравих производа, креативна предавања и радионице, промоције алтернативних рекреативних дисциплина, презентације, бесплатне услуге терапеута, весела такмичења из области здравијег живљења и музички и плесни програм.

Позивамо грађане и представнике медија да посете „Олимп“, присуствују отварању Фестивала у 12 сати, а том приликом посетe и базен.

Програм Фестивала можете видети на сајту Спортског центра „Олимп” www.scolimp.rs