Изложба слика Драгане Савић под називом „Вера, љубав, нада, …“ отворена је у присуству великог броја посетилаца у среду, 30.9.2020. у просторијама Удружења „Чувари традиције Малог и Великог Мокрог Луга – ЛУГ“ у Великом Мокром Лугу, улица Николе Груловића 14. Изложба ће бити отворена до недеље, 4.10. у периоду од 17.30 до 19 сати.

Изложби су присуствовали и сликари: Роза Бајковска, Адам Раделић, Зоран Раделић, као и чланови ауторкине породице, пријатељи, колеге и други. Догађају је, у име ГО Звездара, присуствовао члан општинског Већа Душан Игњатовић.

Присутне је, својим уводним обраћањем, поздравила дугогодишња ауторкина пријатељица Сузана Грујић, а затим су се присутнима обратили ауторка која је говорила о значају изложбе и председник Удружења „Чувари традиције Малог и Великог Мокрог Луга – ЛУГ“ Дејан Недељковић.

„Своју инспирацију за ову изложбу Драгана је изнедрила из љубави према мајци Љубици која је за живота учила правим вредностима”- рекла је Сузана Грујић и истакла да је циљ изложбе „културолошки подстрек овог краја који има пуно потенцијала и који треба пробудити”.

Она се захвалила Удружењу „Заштита традиције Малог и Великог Мокрог Луга – ЛУГ“ које је помогло да се ова изложба реализује, као и свима онима који су својим присуством дали подршку Драгани Савић.

На изложби су представљене слике различитих мотива рађене техником акрил на платну.