У просторијама Волонтерског сервиса Звездара (Булевар краља Александра 395) у уторак, 1.новембра , су почеле са радом креативне новогодишње радионице.

Радионице су прилика да се суграђани упознају са различитим креативним техникама у изради магнета, украса и различитих поклона са новогодишњиим мотивима.

Циљ радионица је да се суграђани свих генерација друже и активирају у развијању личних вештина, као и да се припреме за предстојеће празнике у којима је традиција даривање.

Све што суграђани науче на овим креативним радионицама моћи ће да примене у украшавању својих домова уочи празника, као и да израдом различитих употребних предмета оснаже свој кућни буџета и на тај начин беспарица не буде изговор да се у празничним данима осећају лоше јер не могу да обрадују драге и блиске особе.

Сви који желе да се окушају у овим креацијама могу да се пријаве на телефон Сервиса број 286 44 26 сваког уторка и четвртка од 9 до 14 сати.

Радионице се реализују сваког уторка од 10 до 12 сати.

Обука је бесплатна и реализују је волонтери радионичари Волонтерског сервиса а Општина Звездара је обезбедила неоходан материјал.