Реализација бесплатних зимских кампова за децу школског узраста у оквиру Спортског центра „Олимп – Звездара“, у организацији Секретаријата за спорт и омладину Београда, Градске општине Звездара и ЈП СЦ „Олимп – Звездара“ почиње у четвртак 1.2.2018. године  од 8 часова

Зимски кампови на „Олимпу” се организују већ пет година за редом а београдски школарци у великом броју учествују у њима.

Зимски кампови 2018 трају током другог дела зимског распуста, радним данима у периоду од 1.2.2018. до 11.2.2018 године и обухватају богат рекреативни програм за све школарце.

Програм је подељен у три сегмента:

  • Групни спортове (кошарка, одбојка, рукомет, …) у фискултурној сали уз обилазак Астрономске опсерваторије
  • Рекреација у трим сали која обухвата аеробик, зумбу за децу и школу плеса уз коришћење клизалишта
  • Борилачки спортови у трим сали који обухватају карате, џудо и кик бокс уз коришћење клизалишта

Сви програми у оквиру зимских кампова су бесплатни а за кориснике је обезбеђена и ужина током трајања програма.

Као важан сегмент зимске рекрације у оквиру СЦ „Олимп – Звездара“ 9.1.2018. године отворено је  клизалиште.  Захваљујући Секретаријату за спорт и омладину Града Београда и Градској општини Звездара током фебруара месеца клизање ће радним данима у периоду од 10 до 16 часова бити бесплатно за све ђаке уз ђачку књижицу.

У току зимског распуста на клизалишту СЦ „Олимп – Звездара“ организује се и групна школа клизања. Тренинзи су радним данима од 9 до 10 часова а цена по полазнику је 1500 динара.

Позивамо све школарце да квалитетно проведу слободно време током зимског распуста дружећи се са вршњацима на најздравији могући начин – бавећи се спортом.

Спортски центар „Олимп – Звездара“ налази се на једној од највиших тачака Београда, у непосредној близини Звездарске шуме, у окружењу зеленила и чистог ваздуха. Простире се на површини од око 50.000 м², која се састоји од отворених и затворених спортских терена, комплекса базена, амфитеатра, управне зграде са пратећим објектима, зелених и других површина. Спортски центар  је већ деценијама препознат као оаза спорта и рекреације а из године у годину ради се на обогаћивању садржаја за све узрасне категорије корисника и на подизању квалитета пружених услуга. Мисија ЈП СЦ „Олимп – Звездара“ је максимално коришћење ресурса у сврху задовољења потреба грађана по питању рекреације и здравог стила живота.

За више информација:

ЈП Спортски центар „Олимп – Звездара“

Вјекослава Kовача 11

Тел: 011/2412-353; 2411-636

Мејл: info@scolimp.rs

www.scolimp.rs