Градска општина Звездара је, у сарадњи са партнерима, обезбедила прехрамбене пакете за социјално-материјално најугроженије становнике Звездаре.

Пакете хране су у среду у просторијама Удружења „Треће доба”, улица Витезова Карађорђеве звезде 22, најугроженијим најстаријим суграђанима са Звездаре уручили Милош Игњатовић, председник ГО Звездара и Мирослав Мариновић, члан Већа ГО Звездара. Догађају је присуствовао и Миодраг Пешић, директор градског Центра за социјално предузетништво.

Подела пакета хране је настављена и у петак, 24.11.2017. када су у просторијама Месне заједнице „Зелено брдо”. Булевар краља Александра 395, председник ГО Звездара Милош Игњатовић и члан општинског Већа Мирослав Мариновић уручили пакете хране  социјално-материјално најугроженијим особама са инвалидитетом, избегличким породицама, породицама са децом и најстаријим суграђанима. Догађају је присуствовао представник Дунав осигурања Љубомир Зец, јер је компанија Дунав осигурање донирала новчана средства за набавку пакета хране.

Поводом реализације ове акције председник ГО Звездара Милош Игњатовић је захвалио Дунав осигурању, као друштвено одговорној компанији, на помоћи у реализацији и истакао да Општина Звездара брине о својим суграђанима, а нарочито о оним најугроженијим. Због тога ће, како је рекао, „ова акција бити настављена и у наредном периоду, како би што већи број материјално угрожених суграђана добио неопходну помоћ, а биће спроведене и друге активности”. Милош Игњатовић је рекао да се у Општини врши пријављивање за бесплатну Београдску сениор картицу и да је број најстаријих суграђана који су се пријавили сваким даном све већи, као и њихова подршка акцији.