Представници  Теквондо клуба „Кобра” посетили су у четвртак, 9.1. Градску општину Звездара и председнику општине Милошу Игњатовићу уручили захвалницу за дугогодишњу успешну сарадњу и за његову и помоћ Општине у одласку такмичара клуба на међународна такмичења.

Захвалницу је Милошу Игњатовићу уручио главни тренер Бојан Тодоровић, а са њим су у посети Општини били такмичари Теквондо клуба „Кобра”. Данијела Јовановић, прва Српкиња која се изборила за учешће на Параолимпијским играма у Токију, Иван Петровски освајач бронзане медаље са последњег Европског првенства које је одржано у Барију и Никола Спајић, који је кандидат за одлазак у Токијо и који ће своју шансу потражити на европским квалификацијама које ће 19 априла бити одржане у Милану.

Представници ТК „Кобра” су упознали председника ГО Звездара да је чланица ТК „Кобра” Данијела Јовановић остварила историјски успех као прва Српкиња која се у паратеквондоу квалификовала за учешће на ПОИ у Токију 2020, а да је она и вицешампионка света из Анталије 2019. године.

На састанку су представници ТК „Кобра” представили и друге такмичаре клуба и њихове спортске успехе, а разговарано је и о даљој сарадњи ГО Звездара и ТК „Кобра”.

Милош Игњатовић је рекао да је Општина Звездара поносна на успехе које на такмичењима постижу такмичари ТК „Кобра” и да ће и даље наставити, према својим могућностима, да помаже рад овог успешног клуба како би то био подстицај за младе да се у што већем броју баве спортом.