У оквиру програма Савета за безбедност саобраћаја на путевима ГО Звездара које је финансирао Секретаријат за саобраћај у великој сали ГО Звездара представљени су радови по конкурсу за кратак филм и презентацију из области безбедност у саобраћају.

Презентацији су присуствовали ученици основних школа са Звездаре, њихови наставници-ментори и директори школа, чланови стручног жирија професори Саобраћаног факултета: др Крсто Липовац, др Миладин Нешић, др Борис Антић, као и чланови/це општинског Савета за безбедност саобраћаја.


 
Присутне је, у име ГО Звездара поздравио Милош Игњатовић, председник ГО Звездара, који је изразио задовољство што је на конкурсу учествовало толико ученика са својим професорима и рекао да се нада да ће и ова активност Савета допринети да Звездарске улице буду безбедније за децу, али и за одрасле.

На Конкурсу су учествовале ученици виших разреда звездарских основних школа који су овом приликом представили своје радове у категорији филма и презентације.

Најбољима на Конкурсу ће награде свечано бити додељене 16.06.2016. у 15 сати у великој сали Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77.