Звездарско позориште „Пан театар” се труди да програмима намењеним најмлађима улепша време током епидемије изазване вирусом Covid19.

У периоду ванредног стања, током марта, априла и маја, глумци „Пан театра” снимили су и преко youtube канала емитовали серијал „Бока и Чеда читају басне“. Ради се о 25 епизода у којима девојчица Бока и њен пас Чеда причају своје догодовштине и читају деци басне из којих увек извуку и неку поуку. Серијал је могуће и сада гледати на youtube каналу „Пан театра” на који се може ући и преко сајта:позоришта www.panteatar.rs .

Од средине септембра „Пан театар” је наставио да игра представе са свог редовног репертоара током викенда уз поштовање свих превентивних мера против пандемије Covid19.

У октобру је позориште организовало маскенбал са ограниченим бројем деце, а новембар је био месец „дечјих креација“. Деца су долазила да гледају представе и за сваку представу су имали задату тему на коју су доносили своје цртеже, рецитовали, певали,  правили маске и др. Позориште је обезбедило и мале поклоне за најкреативније радове.

Деца и млади, чланови драмског студија „Пан театра” наставили су свој рад (од марта до јуна онлајн) и у јуну су извели своје представе на сцени „Пан театра”. Тада су изведене и две представе најстаријих полазника драмског студија које су рађене у оквиру „Звездаријаде“-„Деца са колодвора зоо“ и „Шта је за вас насиље“. Од септембра дечји и омладински студио наставио је са радом сваког викенда.

Током октобра и новембра „Пан театар” је учествовао са својим представама на хуманитарним базарима одржаним у анфитеатру СЦ.„Олимп-Звездара” за лечење Миње и Оливера.

За децембар је планирано извођење представа са редовног репертоара и новогодишњих представа.

Више информација о програмима и активностима „Пан театра” можете наћи на:
www.panteatar.rs