У сарадњи Градске општине Звездара и Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ) у Општини је 2. новембра  организован први круг  такмичењa матураната средњих школа са Звездаре на коме су најуспешније биле екипе Геодетско техничке и Зуботехничке школе.

Присутне учеснике такмичења је поздравио Предраг Веиновић, заменик председника ГО Звездара речима да учесницима жели срећу и успех на такмичењу, истичући да Градска општина Звездара подржава младе и њихову жељу за стицањем нових знања, а да ово такмичење због свог едукативног садржаја има велику вредност, јер млади стичу знања којих нема у школским програмима, а која су важна у изградњи каријере и у животу.

Поред првог нивоа Лиге знања Студија случаја „Реклама то сам ја”, који је данас реализован у Општини, такмичење има још 4 нивоа: Дебата, Друштвене игре, Предузетништво, Израда бизнис плана. Тимови имају од 3 до 5 чланова. Такмичење се одвија тако што се током свих пет кругова збрајају бодови.

Победници општинских такмичења у Београду пласирају се на градско такмичење. Сви учесници МЕФ Лиге знања добијају сертификат.