Настаљајући да реализује креативне радионице за суграђане свих генерација  Волонтерски сервиса Звездаре у петак 24.јула од 10 до 11,30 часова у просторијама Сервиса реализује још једну у низу- креативну радионицу на којој ће заинтересовани полазници моћи да науче основне текнике израде накита.

Радиионичарке- Зорица и Антонина, биће на располагању заинтересованим полазницима у преношењу вештине и знања у изради накита од конца, стаклених, дрвених и пластичних перли.

Уколико имају покидане огрлице и наруквице од овог и сличних материјала који могу да се комбинују са материјалом који је Волонетрски сервис припремио за радионицу, пријављени полазници могу да донесу на радионицу.

Радионица је бесплатна, намењена суграђаниима са Звездаре и других општина а неопходан материјал је обезбедила  Градска општина Звездара.

Због ограниченог броја полазника, заинтересовани се могу пријавити у среду и четвртак од 9 до 11 часова на број телефона Волонтерског сервиса 286 44 26.

Циљ ове, као и осталих креативних радионица Волонтерског сервиса, је да наши суграђани у условима излолације, неизвесности, страха и провођења велике количине времена у својим домовима, пронађу нове, кративне и корисне начине за своје активности током слободног времена, социјализацију и лично оснаживање. Радионица је и добра прилика да полазници пронађу нови хоби и интересовање.