Канцеларија за помоћ особама са инвалидитетом ГО Звездара, уз подршку Градске општине Звездара и Волонтерског сервиса Звездаре,   придружује се обележавању 10.октобра- Светског дана менталног здравља, радионицом коју ће водити представница Канцеларије, дипл. психолог Јелена Вулић у четвртак 10.октобра од 12- 13 часова. Радионица ће бити одржана у Месној заједници „Булбулдер”, Димитрија Туцовића 83. Улаз је слободан.

Кроз интерактивну едукацију и радионицу организатори ће настојати да препознају највеће ризике за наше ментало здравље, принципе помоћи и самопомоћи као и тренутак када треба потражити помоћ стручњака.

За све присутне припремљени су инфо материјал и пригодни поклони – магнети, који за циљ имају промоцију, превенцију и заштиту менталног здравља у заједници.

Канцеларија за помоћ особама са инвалидитетом и Волонтерски сервис овом  едукацијом и радионицом, као и током целе године  кроз индивидуални приступ, али и кроз едукативни рад са корисницима, настоје да унапреде свест о важности разумевања проблема менталног здравља и значаја које оно има за целокупни развој појединца, заједнице и друштва.

Радионица је намењена суграђанима свих генерација.