Радови који се обављају на изградњи дечјег игралишта у Бајдиној улици су у завршној фази и биће окончани до краја недеље. Тиме ће најмлађи становници овог дела Звездаре добити прво дечје игралиште у овом делу Малог Мокрог Луга.

Након постављеног мобилијара, реквизита за игру деце и клупа, у току су завршни радови на постављању заштитне гумене подлоге на целој површини игралишта.

Тим поводом радове су обишли чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић и Милош Стојилковић и Небојша Перић, начелник општинског Одељења за комуналне  делатности, заштиту животне средине и координацију инвестиционих пројеката који су у разговору са грађанима, који су исказали своју захвалност због бриге о најмлађима, истакли да ово дечје игралише најмлађима поклања Градска општина Звездара са жељом да превазиђе вишегодишњи проблем недостатка простора за игру.

Владан Јеремић је рекао да су, поред овог, у току и радови на изградњи дечјег игралишта у Устаничкој улици број 244б који се реализују на основу тројног уговора између Компаније НИС Гаспром, Града Београда и Градске општине Звездара, а који су покренути на иницијативу грађана житеља овог дела општине. Поред тога, како је рекао Јеремић, до краја недеље ће бити завршена и велика реконструкција парка у Миријеву на адреси Миријевски венац 18-22. Инвеститори радова су Град Београд и Градска општина Звездара, а извођач радова ЈКП „Зеленило Београд”. На тај начин ће житељи и ових делова општине добити савремено опремљене просторе за игру најмлађих у којима ће моћи да уживају.