После сарадње ЈКП „Градска чистоћа” и Градске општине Звездара, на чишћењу дивље депоније у непосредној близини вртића „Облачак“ у Великом Мокром Лугу, настављени су радови на унапређењу инфраструктуре. На иницијативу грађана и уз подршку ГО Звездара, асфалтирани су тротоар и паркинг испред вртића „Облачак“, како би се обезбедио безбеднији и лакши приступ за запослене и родитеље 320 малишана који бораве у овој предшколској установи.

Радове су, у суботу, обишли Владан Јеремић, члан Већа ГО Звездара, задужен за развој инфраструктуре и Александар Ђуричић, одборник у Скупштини Звездара. Јеремић је изјавио да је развој инфраструктуре у свим деловима Звездаре од изузетног значаја за унпређење квалитета живота свих суграђана, али дa je брига за најмлађе приоритет ГО Звездара и да је ово само један у низу пројеката које су реализовани из капиталног буџета.

Јеремић и Ђуричић обишли су и два крака улице Стражарска коса, где је на захтев грађана уместо земљаног пута насут туцаник, а преко стругани асфалт. Такође, са Градским Секретаријатом за енергетику договорено је постављање јавне расвете у овом делу улице. Грађани Великог Мокрог Луга, дали су пуну подршку Градској општини Звездара, која је на њихов захтев покренула низ иницијатива за унапређење комуналне и саобраћајне инфраструктуре.