У препуној сали Месне заједнице Мали Мокри Луг одржана је редовна Скупштина Удружења пензионера, којој су присуствовали Драгољуб Ацковић, заменик директора Канцеларије за људска и мањинска права Владе Републике Србије, Владан Јеремић и Милош Стојилковић, чланови Већа ГО Звездара, Славко Бабић, секретар Скупштине и Добрила Лазић Димитријевић, одборница у Скупштини ГО Звездара.

Владан Јеремић, је у име ГО Звездара, пожелео Удружењу успех у раду и захвалио се пензионерима на разумевању и подршци коју пружају у реализацији реформских мера које предузима Влада Републике Србије. Он је рекао да изузетно цени сарадњу коју Удружење годинама има са ГО Звездара и исказао уверење да ће та сарадња у наредном периоду бити још интезивнија и продуктивнија. Владан Јеремић је подсетио да је ГО Звездара реализовала низ активности и мера за унапређење квалитета живота наших најстаријих суграђана, укључујући бесплатне излете по Србији, као и улазнице за базен СРЦ „Олимп“.

Представници Удружења исказали су спремност да животним искуством и својом посвећеношћу, допринесу младим генерацијама да створе квалитетније услове за живот и рад и тиме заједно са њима изграде темеље стабилног и напредног друштва пожељног за живот свим генерацијама.

За председника Удружења поново је изабран Миле Петровић, који је потом потписао споразум о сарадњи са Удружењем „Завичај“ и Одредом извиђача „Народни херој Миодраг Луне Миловановић“, с којима ће у наредном периоду развити све облике сарадње у складу са представљеним циљевима Удружења.