Помоћник градоначелника Београда Александар Марковић и предедник Општине Звездара Милош Игњатовић обишли су данас реконструисану Улицу Мирослава Крлеже у звездарском насељу Миријево.

Град Београд се одазвао иницијативи становника ове улице и уз подршку ЈКП „Београд пут“ и Општине  Звездара изграђено је 250 метара нове саобраћајнице, са пратећим тротоарима и паркинг местима, истакао је Марковић.

–Укупна вредност инвестиције је око 15 милиона динара. Ово је пре свега значајно због веће безбедности ученика, јер је њихова сигурност најважнија. Уместо шибља сада имамо коловоз ширине шест метара

Марковић је подсетио да је само у овом насељу у протекле четири године реконструисан велики парк у Миријеву чија је вредност радова износила 30 милиона динара, асфалтирано је 10 километара улица и замењено 2.100 метара азбестних цеви.

Игњатовић је додао да је директна комуникација са грађанима основ рада у решавању проблема у општини Звездара.

–Реакције грађана су изузетно повољне. Овим је потврђено да је добра комуникација између грађана, Општине и Града важна за даљи развој Звездаре – рекао је Игњатовић и захвалио се на несебичној помоћи Граду Београду и помоћнику градоначелника Александру Марковићу, који су помогли да живот грађана на Звездари буде што бољи и безбеднији