Први пут на општини Звездара биће одржан Сајам вина у Авив парку Звездара, од 11. до 13. фебруара, а поводом обележавања Светог Трифуна, заштитника виноградара, који пада на исти дан када се широм света слави Дан заљубљених.

Од суботе до понедељка, сваког дана од 10 до 22 сата, посетиоци ће моћи да погледају, пробају, али и да купе вина, као и неке пратеће производе који се служе уз ово “божанско” пиће (сиреве, кобасице, пецива…). Током ова три дана, преко 25 малих произвођача вина из целе Србије долази на Звездару да представи своју понуду, од различитих врста вина преко нових начина за узгој и обраду грожђа, до савета за винарство и виноградарство. Мале тезгице ових произвођача биће поређане по холовима на свим нивоима у тржном центру Авив парк Звездара, и посетиоци ће моћи током целог дана да уживају у овом необичном и лепом Сајму. Организатор Сајма вина на Звездари је Агробизнис магазин.

Током Сајма вина, пратећи програм ће привући велику пажњу Звездарца, али и других, јер у суботу 11. фебруара, у 11.30 сати, све посетиоце очекује наступ Културно-уметничког друштва “ПКБ”, чији је циљ постојања још од давних 70-тих година неговање изворног фолклора. Ово друштво данас има преко 400 чланова, девет ансамбала, а њихов задатак је да настави неговање народне песме, традиције и ношње. Најбољи представници културно-уметничког друштва “ПКБ” ће у суботу наступити на 2. спрату Авив парка Звездара и сигурно ће својим програмом улепшати овај Сајам вина на Звездари.

Да би испоштовали и посетиоце који обележавају Светог Трифуна, али и оне који обележавају Светог Валентина (Дан заљубљених), од 11. до 13. фебруара, у времену од 18 до 21 сата, на другом спрату ће бити постављено “АВИВ СРЦЕ” за заљубљене, у коме ће сви посетиоци моћи да се фотографишу са вољеном особом и да поставе своју слику на ФБ страну Авив парк Звездара. На Дан заљубљених, 14. фебруара, прве три фотографије са највише лајкова добиће романтичне поклоне!

Због занимљивог програма и садржаја који се нуде организатори позивају Звездарце, али и друге Београђане, да посете Авив парк Звездара који се налази у улици Живка Давидовића 86 (преко пута “Рудо” зграда на Коњарнику)!

За више информација:

www.avivpark.com