Служба Звездара београдске Филијале Националне службе за запошљавање и Градска општина Звездара организују Сајам запошљавања, у уторак 30. октобра 2018. године, од 11 до 17 сати, у Београдској пословној школи, Краљице Марије бр. 73. Право учешћа на сајму имају лица са Звездаре и других општина. Улаз је слободан.

Понуду слободних послова представиће 33 фирме којима је потребно око 500 радника различитих занимања и степена квалификације: продаваца, касира, месара, магационера, електротехничара, инжењера електротехнике и машинства, возача, службеника обезбеђења, спремачица, домара, техничара заштите, физиотерапеута, лекара опште праксе и дерматолога, фризера, менаџера, кувара, собарица, конобара, рецепционера, промотера, оператера у кол центру, медицинских сестара, неговатељица, курира, агената продаје и теренских продаваца, васпитача, аудио-видео техничари, техничари расвете, пекара, пица мајстора…

Званично отварање звездарског Сајма запошљавања заказано је за 11:30 сати, када ће се учесницима, незапосленим суграђанима и послодавцима, обратити представници локалне самоуправе, Националне службе за запошљавање и Београдске пословне школе.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, а незапосленима ће бити пружена и помоћ у писању CV-a.