Акција чишћења и уређења парка у Булевару краља Александра, између бројева 284-286, реализована је у четвртак, 15.9.2016. године.

У акцији уређења и чишћења парка током које је исечено суво грање, офарбан мобилијар за игру најмлађих, уређене зелене површине, у име Градске општине Звездара, активно су учествовали Предраг Веиновић, заменик председника ГО Звездара,чланови Већа ГО Звездара Душан Игњатовић и Роберт Милићевић, одборници Скупштине ГО Звездара, комшије из околних зграда, волонтери и екипе јавно-комуналних предузећа.
 
Предраг Веиновић, заменик председника ГО Звездара је поводом акције уређења парка рекао да је до њене реализације дошло на иницијативу станара ових зграда који су покренули иницијативу за уређење ове мини локације која им пуно значи за свакодневни живот. Општина је ову иницијативу, као и све сличне које треба да омогуће виши квалитет живота грађана, прихватила и, у сарадњи са јавно-комуналним предузећима, сада је реализује. Он је рекао да ће Општина Звездара и даље, у сарадњи са скупштинама станара, радити на релизацији оваклвих иницијатива које треба да омогуће лепши живот житељима Звездаре.

Представници скупштина станара из Булевара краља Александра 284-286 су захвалили Општини на ангажовању у реализацији иницијативе и рекли да је сарадња са Општином прави начин како би иницијативе грађана и добре идеје биле реализоване.