На састанку председника ГО Звездара Владана Јеремића са извршним директорима ЈКП „Београдски водовод и канализација“Владимиром Милојевићем и Милорадом Милошевићем разговарало се о планираним активностима за решавање проблема реконструкције постојеће водоводне мреже на Звездари и усклађивању захтева грађана са планом Београдског водовода за 2021. годину.

Јеремић је истакао да Општина Звездара и са осталим предузећима из комуналног система Града има добру сарадњу и да плански реализује све договорене радове.

Подсећамо, недавно су завршени радови на реконструкцији водоводне и изградњи канализационе мреже у улици Веселина Чајкановића за шта је Београдски водовоод издвојио више од 70 милиона динара.

Састанку су присуствовали, поред представника „ЈКП Београдски водовод и канализација“ и  члан Већа задужен за инфраструктурне пројекте Милош Стојилковић, начелник Одељења за комуналне делатности, заштиту животне средине и координацију инвестиционих пројеката Небојша Перић и Марко Младеновић , представник Удружења грађана „Моје насеље“.