Градска општина Звездара позива све заинтересоване грађане, институције, предузећа, удружења и остале да се укључе у јавну расправу и дају свој коментар на Нацрт Стратегије развоја или предлог конкретног пројекта за који сматрају да треба да се спроведе на територији општине Звездара.

Израда Стратешког плана развоја ГО Звездара за период 2015 – 2020. година траје већ два месеца. Радна група састављена од представника запослених у Управи ГО Звездара, задужених за поједине области, као и представника свих одборничких група у Скупштини Општине Звездара, припремила је почетни текст Нацрта овог стратешког документа.

Да би стратешки план био што садржајнији и што боље дефинисао шта све треба да буде посао ГО Звездара у следећем периоду (а што је у њеној надлежности), радна група овај план ставља на јавну расправу која ће трајати 30 дана.

Почев од 27. априла до уторка, 26. маја свој коментар на Нацрт Стратегије развоја или предлог конкретног пројекта може се послати на мејл адресу: strategija@zvezdara.org.rs.

Радна група ће се изјаснити о сваком предлогу који добије, а затим ће тако усвојен предлог документа бити упућен Скупштини Oпштине Звездара на усвајање.