Миријево је 27. августа 2007. добило још једну пошту. Почео је да ради нови издвојени шалтер у Улици Зорана Радмиловића 6, у близини Пијаце и новог Дома здравља у изградњи.

Шалтер су свечано отворили Милан Поповић, председник Градске општине Звездара и Божидар Спасојевић, руководилац Радне јединице поштанског саобраћаја „Београд центар“, у присуству општинских функционера, одборника СО Звездара и бројних грађана Миријева.

Већ првог радног дана, видно расположени грађани дошли су да обаве своје редовне послове у пошти. Драго им је – кажу – што Миријево које је постало читав један град са великим бројем становника, добија важне објекте као што је сада пошта, прошле године вртић, нове саобраћајнице, ускоро ће то бити Дом здравља… „Види се да наша општина брине о нама“ – рекла нам је Лазарка Антић, која је била једна од првих странака данас на шалтеру.

Божидар Спасојевић нагласио је да ће издвојени шалтер обављати послове платног промета. За почетак радиће један шалтер, а остављена је могућност проширења на два шалтера, у зависности од интересовања корисника и броја пружених услуга, у наредном периоду.

Радно време издвојеног шалтера биће радним даном од 08 до 18 часова, а суботом од 08 до 14 часова. Недељом и празником шалтер неће радити.