ГО Звездара, у сарадњи са Градским секретаријатом за саобраћај и Агенцијом за безбедност саобраћаја, и ове године обезбедила је бесплатна ауто седишта за најмлађе са територије општине Звездара.

Додела ће бити организована у недељу, 14.6.2020. у 17 сати у амфитеатру ЈП СЦ „Олимп-Звездара“. Пре доделе, представници Агенције за безбедност саобраћаја одржаће демонстрацију коришћења седишта.

Родитељи који су испунили услове Jавног позива објављеног у складу са Законом о безбедности саобраћаја и Програмом коришћења средстава за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима на подручју Градске општине Звездара за 2020. годину позвани су на доделу седишта. Јавни позив објављен је на огласној табли Градске општине Звездара и на званичној интернет презентацији Градске општине Звездара (www.zvezdara.org.rs). и трајао је до 29. маја. Седишта су за бебе и децу од 0-25кг, узраста до 7 година.

Ово је трећа година заредом у којој општина Звездара организује доделу бесплатних ауто седишта за најмлађе у циљу подизања свести о безбедности деце током вожње.