У Градској општини Звездара је у петак, 12.7. одржан састанак председника ГО Звездара Милоша Игњатовића са директорима звездарских основних школа и представницима Центра дечјих летовалишта Београда. Састанку је присуствовао и Александар Ђуричић, члан Већа ГО Звездара.

Председник општине Звездара Милош Игњатовић је рекао да је састанак организован са циљем да се у звездарским основним школама што боље упознају са програмима Центра дечјих летовалишта Београда како би се постојећа сарадња унапредила и како би звездарске основне школе имале што више информација о програмима које могу да реализују у оквиру својих активности.

Снежана Губеринић из Центра дечјих летовалишта Београда је присутне упознала са програмима који  се организују у објектима Центра на 5 локација у земљи и истакла да заједничка сарадња може да ученицима звездарских основних школа обезбеди пријатно место за реализацију школских програма, са квалитетним смештајем, одличном исхраном и високим нивоом безбедности ученика где је све подређено деци.

Директори звездарских основних школа које су до сада оствариле сарадњу са Центром дечјих летовалишта Београда истакли су да су ученици и наставници потпуно задовољни досадашњом сарадњом и да садржаји које Центар нуди потпуно задовољавају потребе ученика и наставника.