У Градској општини Звездара ће сваког понедељка од 14 до 16 сати радити Посланичка канцеларија у којој ће народни посланици са Звездаре др Александра Томић, проф. др Љубиша Стојмировић и Звонимир Ђокић примати заинтересоване грађане.

Тим поводом је у Општини у четвртак, 18.1.2018. одржано представљање Канцеларије и њеног рада.

Проф. др Љубиша Стојмировић је истакао гостопримство ГО Звездара која је омогућила посланицима да у њеним просторијама примају грађане и рекао да је оваква канцеларија, можда, требала да буде отворена и раније, али да се нада да ће то бити надокнађено у наредном периоду.

Др Александра Томић је рекла да ће Канцеларија у Општини Звездара бити отворена у оквиру пројекта ЦЕСИД-а који подразумева отварање 23 канцеларије за комуникацију са грађанима Србије. Јединственост канцеларије у Општини Звездара, где посланици имају директан контакт са грађанима и помажу у решавању њихових проблема, говори да је Звездара једина општина која у пројекту има принцип одрживости. То значи да је Канцеларија сама способна да, са својим капацитетима, обавља посао због кога се формира. Она је истакла да је ЦЕСИД то подржао и да је на свакој презентацији пројеката по канцеларијама то истицано као предност Градске општине Звездара.

Председник Градске општине Звездара Милош Игњатовић је рекао да му је велико задовољство што Општина Звездара учествује у овом пројекту ЦЕСИД-а и да сматра да Општина треба да омогући својим становницима да имају комуникацију са народним посланицима које су бирали. Он је истакао да верује да ће сваког понедељка у Општини бити добра атмосфера у којој ће грађани Звездаре имати прилику да разговарају са народним посланицима и да им изложе своје проблеме. Ако су ти проблеми решиви, Општина ће са народним посланицима, настојати да они буду решени у што краћем року.

Заинтересовани грађани са Звездаре разговор са народним посланицима у згради ГО Звездара, у Булевару краља Александра 77, могу заказати од понедељка до петка од 8 до 15 сати на број телефона 3405-980.