Потписивање уговора о додели помоћи у грађевинском материјалу породицама избеглица са територије општине Звездара одржано је 21.11.2019. у Градској општини Звездара, Булевар краља Александра 77.

Уговоре о додели помоћи у грађевинском материјалу, у укупној вредности од 5.500.000,00 динара, са представницима 10 породица корисника у име Општине је потписао  председник ГО Звездара Милош Игњатовић.

Милош Игњатовић је поздравио присутне кориснике пакета помоћи у грађевинском материјалу и рекао да Градска општина Звездара, уз помоћ  Комесаријату за избеглице и миграције Републике Србије, више година реализује овај програм и да му је драго што је и ове године обезбеђена помоћ која ће омогућити стварање и побољшање услова становања члановима 10 породица избеглица на територији Градске општине Звездара.

Присутни корисници су приликом потписивања уговора изразили задовољство због добијене помоћи и рекли да ће им она омогућити да у објектима у којима станују побољшају квалитет живота члановима својих породица и себи.