Милица Масал, ученица Основне школе „Драгојло Дудић” освојила је, у изузетно јакој конкуренцији, треће место на републичком такмичењу „Шта знаш о саобраћају“ које је одржано у Јагодини у организацији Ауто-мото савеза Србије и Друштва наставника техничког образовања, а под покровитељством Министарства просвете.

Градска општина Звездара је са 35.000,00 динара помогла одлазак и боравак екипе школе (5 ученика и професора) на републичком такмичењу у Јагодини.

Екипа ОШ „Драгојло Дудић” победила је на општинском такмичењу и свих осам такмичара су прошли на градско (окружно) такмичење на коме су, такође, освојили прво место. Петоро ученика из ове екипе чинило је екипу Београда на републичком такмичењу у Јагодини. Ученике је обучавао и припремао за текмичење професор техничког и информатичког образовања Дејан Миладиновић.

Саобраћајна секција у школи пружа прилику деци да науче не само основне ствари о саобраћају него много више и да самим тим повећају своју безбедност у саобраћају. Такмичење обухвата решавање тестова и спретност у вожњи бицикла.