Становници Учитељског насеља на Звездари од овог лета ће имати своје две оазе за игру и одмор. Први ће уживати становници Учитељске улице од броја 54 до 62 где ће дечје игралиште, у коме је реконструкција у току, бити спремно за коришћење 15. јуна.

На 250 квадрата малишани ће моћи да користе модерне реквизите за игру на гуменој подлози а њихови родитељи али и сви остали да се одморе на пет клупа које ће ту бити постављене.

Вредност радова , које изводи ЈКП „Зеленило Београд“ износи око 5 милиона и 800 хиљада динара.

У току је и реконструкција дечјег игралишта у Раљској улици у Учитељском насељу. Ови радови, које, такође, изводи ЈКП „Зеленило Београд“, требало би да буду завршени до краја јула.

Радови обухватају реконструкцију кошаркашког терена и дечјег игралишта. Терен за кошарку ће бити асфалтиран и добиће нове кошеве. Око терена биће постављени потпорни зидови и изграђен зидић на коме ће бити постављене клупе.

Ограђено дечје игралиште добиће нове реквизите за игру деце, гумену подлогу као и клупе за одмор. Поред тога, биће асфалтиране и све стазе око игралишта и изграђена степеништа између стаза.

Радове на реконструкцији дечјих игралишта у  Учитељској и Раљској улици, који су у току, обишао је Владан Јеремић члан Већа ГО Звездара.