Митков кладенац, једна од најдужих улица у Великом Мокром Лугу, добиће у наредних неколико дана нов асфалт на свих 1.800 метара дужине. Након вишегодишњих иницијатива мештана, ова улица ће, напокон бити спојена са Кумодражом и на тај начин повезати новом саобраћајницом општине Звездара и Вождовац.

Радове изводи ЈКП “Београд пут“, а чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић и Милош Стојилковић су изразили задовољство што се на подручју општине ради на више локација, а у плану је још неколико значајних активности на унапређењу саобраћајне инфраструктуре. “Захваљујући заједничком ангажману ЈКП „Београд пут“ и ГО Звездара, интезивирали смо радове на реконструкцији и изградњи саобраћајне инфраструктуре, а свој допринос су дали и ЈКП “Градска чистоћа“ и “Зеленило Београд“ на унапређењу и развоју еколошки чистије и лепше Звездаре уклањањем бројних дивљих депонија, постављањем нових канти и заменом дотрајалих контејнера. У току су завршни радови на асфалтирању и изградњи тротоара у улици Милоша Зечевића, као и реконструкција 400 метара улице Драгослава Ђорђевића Гоше у Миријеву“ – изјавио је Владан Јеремић, члан Већа задужен за развој и инфраструктуру.

Циљ ГО Звездара јесте унапређење свих сегмената који утичу на квалитет живота суграђана, због чега је улагање у саобраћајну и комуналну инфраструктуру једна од најзначајнијих ставки у плановима за ову годину.