Успешном акцијом Удружења Звездарски еколошки центар (ЗЕЦ), којом је извршена  санација/заштита бетонских клупа испред вртића „Звездани гај”, простор Звездарске шуме је улепшан клупама које могу да користе корисници вртића, али и други посетиоци шуме.

Организатор  ове волонтерске акције, у којој су уређене две оронуле бетонске клупе, Удружење ЗЕЦ  је сакупило део средстава за куповину боја за бетон и помоћни материјал, а пријатељска удружења и организације  „Чувари заната“,  „Завичај“,  „ОНИЦА“, МНРО Звездара, и „Зелене бригаде”, чији чланови су учествовали у акцији, су обезбедила део освежења за све учеснике акције, док је Пекара  „Пања“ донирала своје производе.

Волонтерској акцији се активно прикључио руководилац сектора управљања отпадом Града Београда при Секретаријату заштите животне средине Александар Ћирић, одборник у Скупштини ГО Звездара.

У име Удружења ЗЕЦ све присутне је поздравила и захвалила им се на учешћу Биљана Пантелић која је истакла вашност живота усклађеног  са природом, наводећи пример древних Индијанаца који су имали благонаклон однос према природи и поштовали правила здравог живота. Она је нагласила да сви треба да се придржавамо тих закона који су врло једноставни.

У име Удружења „Завичај“ присутне је поздравио председник удружења Ненад Абрамовић, одборник у Скупштини ГО Звездара, који је истакао добру сарадњу са удружењем ЗЕЦ, и  пренао поздав и подршку председника ГО Звездара Владана Јеремића.

У акцији је учествовао велики број људи и деце, активиста ЗЕЦ-а и пријатеља из других организација.

Из Удружења ЗЕЦ захваљују свим учесницима који су својим ангажовањем улепшали и оплеменили простор Звездарске шуме и допринели да акција „Састанак код две шумске клупе“ буде успешно завршена.