Прва Балканска плесна олипијада је одржана у Дому Гарде на Топчидеру у периоду од 29 – 30.10.2016. године уз подршку Града Београда и Министарства одбране и војске Републике Србије.

Такмичари из Босне и Херцеговине, Црне Горе, Грчке, Бугарске, Русије, Белорусије, Киргистана, Казахстана, Јерменије и Србије су представљали своје клубове и земље у више плесних дисциплина.

Такмичарке звездарског клуба СПК „Креатива“ су са великим успехом представиле свој клуб, град, општину и земљу. Освојиле су три златне и једну сребрну медаљу за укупно четири плесне дисциплине у којима су такмичиле.

Овај успех је тиме значајнији, што су солисткиње Софија Зороја и Неа Јанковић, своје резултате оствариле у категорији – Елит – најбољи од најбољих.

Златне такмичарке СПК „Креатива“ су: Тамара Милановић, Неа Јанковић, Теодора Стојановић, Ивана Мићовић, Лара Томић, Нађа Николић, Марта Павловић, Софија Зороја, Јована Стајчић, Ања Перић, Николина Лукић, Теодора Арсић, Тамара Мићовић, Катарина Филиповић и Јелена Вулићевић. Плесни тим је припремала и предводила Ирена Арбајтер- Јанковић, спортски тренер и сјајни педагог.