Волонтерски сервис Звездаре поклониће збирку уметничких слика Одељењу за геријатрију КБЦ Звездара на свечаности која се за ту прилику приређује у уторак, 17. јула 2018. у 12 сати на том одељењу у КБЦ Звездара, Прешевска 31.

На свечаност су позвани сви старији корисници услуга Одељења за геријатрију, са којима ће се дружити волонтерке и волонтери Волонтерског сервиса Звездаре, сликарка и волонтерка Данка Јесенска, а гости су председник Градске општине Звездара Милош Игњатовић и в.д. директора КБЦ Звездара  проф. др Петар Сворцан са сарадницима.

Аутори слика су Данка Јесенска, сликарка и волонтеркa звездарског Сервиса и најмлађи Звездарци из вртића  ПУ Звездара. Удружење сликара Галерије „Бели анђео“  је  бесплатно опремило слике.

Уметничке слике настале су највећим делом на радионицама које је водила наша сликарка Данка Јасенска, а учествовали су и звездарски предшколци.

Даривање, којим се наставља сарадња Волонтерског сервиса Звездаре и КБЦ Звездара, има за циљ да оплемени недавно реновирани простор овог Одељења где се лече и бораве наши најстарији суграђани.