Позориште “Пан театар” у суботу, 4. априла слави свој 21. рођендан. Претходних година позориште је поклањало посетиоцима бесплатне карте за рођенданску представу.

Овог пута, због новонастале ситуације, “Пан театар” је за Дан позоришта припремио опет бесплатну представу за децу, само у другачијој форми. У дане викенда, 4. и 5. априла, деца ће на веб страници (www.panteatar.rs) моћи да погледају дечjу представу “Три прасета” која ће бити доступна 48 сати (од суботе, 4. априла у 8 часова до недеље увече у поноћ).

Поред тога, позориште „Пан театар“, од увођења ванредног стања проузрокованог пандемијом ковида 19, у условима изолације снима и емитује на својој веб страници (и на свом јутјуб каналу) серију кратких форми под називом “Бока и Чеда читају басне”. Серија је намењена деци предшколског и школског узраста, а сваког петка постављено је нових пет епизода. Емитовање је почело 20.03. на Дан позоришта за децу и младе, постављено је већ 15 епизода а снимљено је и спремно за емитовање још 10 епизода.