У оквиру завршнице пројекта „Добро је знати, здравље се исплати“, током које  је одржана основна обука вршњачких едукатора о полно преносивим болестима, а који су  заједнички спровели ГО Звездара, Асоцијација „Жена ПЛУС“ и Ас центар, одржан је округли сто на коме су присуствовали представници учесника пројекта.

У име ГО Звездара, присутнима се обратио члан Већа Владан Јеремић који је рекао да ће Општина подржати и наставак овог пројекта који је планиран за следећу годину и да се нада да ће се у наредном периоду у њега укључити и већи број институција  и сарадника. Он је истакао да је циљ боља информисаност младих о полно преносивим болестима, превенцији и заштити.

Скупу су присуствовали и председник Скупштине ГО Звездара Александар Ерор и чланови Већа Александар Ђуричић и Милош Стојилковић.

Дубравка Малхоџић из Асоцијације „Жена ПЛУС“рекла је да је Општина Звездара прва општина на којој је овај пројекат реализован али и прва која је препознала потребе особа са ХИВ-ом и значај едукација младих на ову тему.  Ђурица Станко из АС центра говорио је о значају реализације пројекта и даљој сарадњи са ГО Звездара уз акценат на то да је информисаност младих о полно преносивим болестима јако важна.

Представници Седме београдске гимназије и Геодетско-техничке школе, Катарина Петровић, наставник психологије и Ружица Петровић Гашевић, психолог рекле су да су утисци ученика са обуке изузетно позитивни и сагласиле да је едукација на ову тему преко потребна. Мишљења су да је ова тема занемарена и да су ставови деце одраз неинформисаности и да постоји потреба за оваквим предавањима.

Током пројекта„Добро је знати, здравље се исплати“ који је подржао Градски завод за јавно здравље, основну обуку о полно преносивим болестима за вршњачке едукаторе прошло је 60 ученика другог и трећег разреда Зуботехничке и Геодетске школе, VI и VII београдске гимназије а предавање су држали епидемиолог др Биљана Бјеговић и дерматовенеролог др Милан Бјекић из Градског завода за јавно здравље, психолог Виолета Анђелковић из УСОП-а и Дубравка Малохоџић из Асоцијације „Жена плус”.