Манифестација Дечја недеља на Звездари улази у своју завршну фазу: у петак,7.10. реализована су два занимљива догађаја, а током викенда ће бити реализована још два.

У Дому за стара лица „Вождовац“, Качерска 6-12, у петак, 7.10. реализована је посета и дружење деце и младих са старима уз заједничко играње шаха, домина, „Не љути се, човече“, решавање укрштених речи и др. игара – у оквиру програма „Међугенерацијски мостови“ (ученици Медицинске, Зуботехничке и Геодетске техничке школе са Звездаре су били у посети).

Други догађај овог дана је реализован уФармацеутско-физиотерапеутској школи, улица Донска 25-27, где је др Јагода Јорга представила своју књигу „Дијета за тинејџере-УПС”, са интерактивном радионицом за старије основце и средњошколце. Уводну презентацију је направила професорка српског језика Јелена Стоиљковић са чланицама Театра „Фармакопеја”.

На програму Дечје недеље на Звездари:

Субота, 8. октобар

12,00 – МЗ Миријево, Школски трг 2ДРАМСКЕ ИГРЕ – драмска радионица за децу на отвореном (позориште „Пан театар”)

Недеља, 9. октобар

17,00 – Тржни центар „Авив парк Звездара“, Живка Давидовића 86АВИВ ДАН ИГРЕ (АВИВ ИГРАЛИШТЕ) – Activity super kids poligon – за децу од 3 до 10 година, Activity centar школица спорта