Од комуналних и инфраструктурних до социјалних проблема и личних прича Звездараца чули су данас челни људи Едип Шерифов, његов заменик Зоран Вулетић и председник СО Звездара Душан Игњатовић током 2,5 сата времена намењеног директној комуникацији са суграђанима.
Са сузама у очима због проблема који су дошли да изложе и затраже помоћ, а са осмехом при одласку због доброг осећаја и прилике која им је пружена да их неко чује и покуша да помогне. Углавном задовољни и са надом отишли су кућама свих четрдесетак грађани.

Задовољни су и функционери који су се трудили да потпуно и људски разумеју проблем или предлог који им је изложен, а завршавали су уредно и административни део посла попуњавајући упитник са сваким појединачно.

За наредну среду када ће у периоду од 17.30 – 20 сати у простору архиве у шалтер сали Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77 седети други функционери, грађани могу заказати пријем путем телефона број 3405 717 или без најаве доћи у општину у овом временском интералу.

Сва питања и предлози који се изложе у овом контакту биће обрађена у што краћем року, а грађани ће добити повратну информацију.