Пред пуном великом салом Установе културе „Вук Стефановић Караџић” у петак, 2. јуна 2017. је одиграна представа бесплатна за све Звездарце„Френки и Џони”.

Ова романтична комедија Теренса Мек Нелија, у којој насловне улоге играју Слобода Мићаловић и Игор Ђорђевић, за који се тражила улазница више, је
прича о двоје усамљених средовечних људи: несигурној конобарици Френки и кувару Џонију. Режију потписује Теа Пухарић.

Бесплатно играње представе је иницирала Градска општина Звездара препознајући значај који унапређење културних садржаја има за све Звездарце, а важност унапређења културних садржаја који су доступни свима препознали су и главни глумци представе Слобода Мићаловић и Игор Ђорђевић, као и Установе културе „Вук Стефановић Караџић“, захваљујући којима је ова представа била бесплатна за све становнике Звездаре.

Ова иницијатива Градске општине Звездара је почетак унапређења културних садржаја доступних свима, коју ће следити и друге, сличне акције.

Аплаузи из публике и добро расположење посетилаца након представе показали су да је ова иницијатива ГО Звездара оправдана и да је наишла на добар пријем заинтересованих Звездараца.