Predmet sufinansiranja u skladu sa Pravilnikom o sufinansiranju energetske sanacije porodičnih kuća putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe obuhvata nabavku i ugradnju solarnih panela snage do 6kW, nabavku i ugradnju invertera, pratećih nosača panela, dvosmernog mernog uređaja za merenje predate i primljene električne energije i ostale neophodne instalacije za proizvodnju električne energije i priključenje na distributivni sistem i izradu neophodne tehničke dokumentacije, izveštaja izvođača radova o ugradnji solarnih panela, invertera i prateće instalacije za proizvodnju električne energije, kao i izveštaja o ugradnji mernog mesta koji je u skladu sa zakonom i propisima distributera neophodan prilikom priključenja na distributivni sistem u skladu sa Prilogom 4 Javnog konkursa.

 

Javni konkurs je objavljen na zvaničnoj internet stranici Gradske opštine Zvezdara, na adresi www.zvezdara.rs i na oglasnoj tabli Gradske opštine Zvezdara. Konkursna dokumentacija za Javni konkurs može se preuzeti na internet stranici https://zvezdara.rs/javni-pozivi-za-projekte-energetske-efikasnosti/   ili na prijavnici Gradske opštine Zvezdara.

 

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja, zaključno sa 09.06.2022.godine. Sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog konkursa mogu se dobiti na kontakt telefon 011/3405-747 i 011/3405-681 i slanjem pitanja na elektronsku adresu energetska.efikasnost@zvezdara.org.rs

 

U prilogu:

Prijavni obrazac

Lista firmi / privrednih subjekata

Kriterijumi za izbor projekata ugradnje solarnih panela 

Opšti uslovi i brošura

Brošura za domaćinstva

Kopija računa sa obeleženom odobrenom snagom 

Model ugovora o potpunom snabdevanju sa neto merenjem 

Izjava JLK  za preuzimanje informacija od važnosti za Javni poziv

Saglasnost 

Javni konkurs